• Zbigniew Brzezinski Zoals met alle dingen, is het ontzettend belangrijk om een idee van prioriteiten te hebben over wat je doet. En ervoor te zorgen dat die prioriteiten niet botsen.
    Origineel: As in all things, it is terribly important to have a sense of priorities in what you do. And to make certain that priorities do not clash.
    Zbigniew Brzezinski
    Pools-Amerikaans politiek wetenschapper 1928-2017
    Zbigniew Brzezinski
    - +
     0
Zbigniew Brzezinski - Zoals met alle dingen, is het ontzettend belangrijk om een idee van prioriteiten te hebben over wat je doet. En ervoor te zorgen dat die prioriteiten niet botsen.
Zoals met alle dingen, is het ontzettend belangrijk om een idee van prioriteiten te hebben over wat je doet. En ervoor te zorgen dat die prioriteiten niet botsen. van : Zbigniew Brzezinski
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Zoals met alle dingen, is het ontzettend belangrijk om een idee van prioriteiten te hebben over wat je doet. En ervoor te zorgen dat die prioriteiten niet botsen.
- Zbigniew Brzezinski Citaten.NET