• W.T. Stead Hij is de grote inspecteur, met ontelbare ogen, die nooit slaapt en wiens dagelijkse rapporten niet aan een functionaris of afdeling worden voorgelegd, maar aan het gehele volk.
    Origineel: It is the great inspector, with a myriad eyes, who never sleeps, and whose daily reports are submitted, not to a functionary or department, but to the whole people.
    Bron: The Contemporary Review May 1886, Government by Journalism
    W.T. Stead
    Brits schrijver en journalist 1849-1912
    W.T. Stead
    - +
     0
Laden...
W.T. Stead - Hij is de grote inspecteur, met ontelbare ogen, die nooit slaapt en wiens dagelijkse rapporten niet aan een functionaris of afdeling worden voorgelegd, maar aan het gehele volk.
Hij is de grote inspecteur, met ontelbare ogen, die nooit slaapt en wiens dagelijkse rapporten niet aan een functionaris of afdeling worden voorgelegd, maar aan het gehele volk. van : W.T. Stead
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Hij is de grote inspecteur, met ontelbare ogen, die nooit slaapt en wiens dagelijkse rapporten niet aan een functionaris of afdeling worden voorgelegd, maar aan het gehele volk.
- W.T. Stead Citaten.NET