• Werner Finck Boven mijn hoofd hing aan een zijden draad een zwaard. Denk je dat ik me om het zwaard zorgen maakte? Ik maakte me zorgen om de draad.
    Origineel: Am seidnen Faden hing ein Schwert, sich auf mein Haupt zu laden. Glaubt ihr, daß mich das Schwert gestört? Mich störte nur der Faden.
    Werner Finck
    Duits komediant en acteur 1902-1978
    Werner Finck
    - +
     0
Werner Finck - Boven mijn hoofd hing aan een zijden draad een zwaard. Denk je dat ik me om het zwaard zorgen maakte? Ik maakte me zorgen om de draad.
Boven mijn hoofd hing aan een zijden draad een zwaard. Denk je dat ik me om het zwaard zorgen maakte? Ik maakte me zorgen om de draad. van : Werner Finck
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Boven mijn hoofd hing aan een zijden draad een zwaard. Denk je dat ik me om het zwaard zorgen maakte? Ik maakte me zorgen om de draad.
- Werner Finck Citaten.NET