• Wayne Dyer Het kind in jou, net als alle kinderen, houdt van lachen, om bij mensen te zijn die kunnen lachen voor zichzelf en voor het leven. Kinderen weten instinctief dat hoe meer gelach we in ons leven hebben, hoe beter.
    Origineel: The child in you, like all children, loves to laugh, to be around people who can laugh at themselves and life. Children instinctively know that the more laughter we have in our lives, the better.
    Wayne Dyer
    Amerikaans schrijver en psychotherapeut 1940-2015
    Wayne Dyer
    - +
    +3
Wayne Dyer - Het kind in jou, net als alle kinderen, houdt van lachen, om bij mensen te zijn die kunnen lachen voor zichzelf en voor het leven. Kinderen weten instinctief dat hoe meer gelach we in ons leven hebben, hoe beter.
Het kind in jou, net als alle kinderen, houdt van lachen, om bij mensen te zijn die kunnen lachen voor zichzelf en voor het leven. Kinderen weten instinctief dat hoe meer gelach we in ons leven hebben, hoe beter. van : Wayne Dyer
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Het kind in jou, net als alle kinderen, houdt van lachen, om bij mensen te zijn die kunnen lachen voor zichzelf en voor het leven. Kinderen weten instinctief dat hoe meer gelach we in ons leven hebben, hoe beter.
- Wayne Dyer Citaten.NET