• Walter Savage Landor Vlooien weten niet of ze zich op het lichaam van een reus of van iemand van normale grootte bevinden, en steken beide zonder onderscheid.
    Origineel: Fleas know not whether they are upon the body of a giant or upon one of ordinary size, and bite both indiscriminately.
    Bron: Imaginary conversations (1829) Southey and Porson
    Walter Savage Landor
    Brits dichter 1775-1864
    Walter Savage Landor
    - +
    +1
Laden...
Walter Savage Landor - Vlooien weten niet of ze zich op het lichaam van een reus of van iemand van normale grootte bevinden, en steken beide zonder onderscheid.
Vlooien weten niet of ze zich op het lichaam van een reus of van iemand van normale grootte bevinden, en steken beide zonder onderscheid. van : Walter Savage Landor
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Vlooien weten niet of ze zich op het lichaam van een reus of van iemand van normale grootte bevinden, en steken beide zonder onderscheid.
- Walter Savage Landor Citaten.NET