• Walter Benjamin Het is altijd een van de belangrijkste taken van de kunst geweest om een vraag te genereren waarvoor het uur nog niet gekomen is.
    Origineel: Es ist von jeher eine der wichtigsten Aufgaben der Kunst gewesen, eine Nachfrage zu erzeugen, für deren volle Befriedigung die Stunde noch nicht gekommen ist.
    Bron: Das Kunstwerk im Zeitalter seiner technischen Reproduzierbarkeit (1935) p. 36
    Walter Benjamin
    Duits filosoof 1882-1940
    Walter Benjamin
    - +
    +3
Walter Benjamin - Het is altijd een van de belangrijkste taken van de kunst geweest om een vraag te genereren waarvoor het uur nog niet gekomen is.
Het is altijd een van de belangrijkste taken van de kunst geweest om een vraag te genereren waarvoor het uur nog niet gekomen is. van : Walter Benjamin
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Het is altijd een van de belangrijkste taken van de kunst geweest om een vraag te genereren waarvoor het uur nog niet gekomen is.
- Walter Benjamin Citaten.NET