• Vladimir Nabokov De pagina's zijn nog steeds leeg, maar er is een wonderbaarlijk gevoel van de woorden die er zijn, geschreven in onzichtbare inkt en schreeuwend om zichtbaar te worden.
    Origineel: The pages are still blank, but there is a miraculous feeling of the words being there, written in invisible ink and clamoring to become visible.
    Bron: Lectures on Literature (2017) 379
    Vladimir Nabokov
    In Rusland geboren Amerikaans schrijver en dichter 1899-1977
    Vladimir Nabokov
    - +
     0
Laden...
Vladimir Nabokov - De pagina's zijn nog steeds leeg, maar er is een wonderbaarlijk gevoel van de woorden die er zijn, geschreven in onzichtbare inkt en schreeuwend om zichtbaar te worden.
De pagina's zijn nog steeds leeg, maar er is een wonderbaarlijk gevoel van de woorden die er zijn, geschreven in onzichtbare inkt en schreeuwend om zichtbaar te worden. van : Vladimir Nabokov
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise De pagina's zijn nog steeds leeg, maar er is een wonderbaarlijk gevoel van de woorden die er zijn, geschreven in onzichtbare inkt en schreeuwend om zichtbaar te worden.
- Vladimir Nabokov Citaten.NET