• Vikram Seth Fictie is in feite een vorm van roddelen waarbij je het leven van anderen wilt ingaan, het leven van mensen die je niet kent en waarvan je wilt weten wat er met hen gaat gebeuren.
    Origineel: Fiction basically is a form of gossip where you want to enter other people's lives, the lives of people you don't know, and you want to know what's going to happen to them.
    Vikram Seth
    Indiaas Engelstalig dichter en schrijver 1952-
    Vikram Seth
    - +
    +1
Laden...
Vikram Seth - Fictie is in feite een vorm van roddelen waarbij je het leven van anderen wilt ingaan, het leven van mensen die je niet kent en waarvan je wilt weten wat er met hen gaat gebeuren.
Fictie is in feite een vorm van roddelen waarbij je het leven van anderen wilt ingaan, het leven van mensen die je niet kent en waarvan je wilt weten wat er met hen gaat gebeuren. van : Vikram Seth
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Fictie is in feite een vorm van roddelen waarbij je het leven van anderen wilt ingaan, het leven van mensen die je niet kent en waarvan je wilt weten wat er met hen gaat gebeuren.
- Vikram Seth Citaten.NET