• Tupac Shakur Ik zie mezelf niet als speciaal; ik zie mezelf alleen maar als iemand met meer verantwoordelijkheden dan een andere man. Mensen kijken naar mij om dingen te doen voor hen, om antwoorden te krijgen.
    Origineel: I don't see myself being special; I just see myself having more responsibilities than the next man. People look to me to do things for them, to have answers.
    Tupac Shakur
    Amerikaanse rapper, dichter en acteur 1971-1996
    Tupac Shakur
    - +
    +1
Laden...
Tupac Shakur - Ik zie mezelf niet als speciaal; ik zie mezelf alleen maar als iemand met meer verantwoordelijkheden dan een andere man. Mensen kijken naar mij om dingen te doen voor hen, om antwoorden te krijgen.
Ik zie mezelf niet als speciaal; ik zie mezelf alleen maar als iemand met meer verantwoordelijkheden dan een andere man. Mensen kijken naar mij om dingen te doen voor hen, om antwoorden te krijgen. van : Tupac Shakur
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Ik zie mezelf niet als speciaal; ik zie mezelf alleen maar als iemand met meer verantwoordelijkheden dan een andere man. Mensen kijken naar mij om dingen te doen voor hen, om antwoorden te krijgen.
- Tupac Shakur Citaten.NET