• Thomas Keneally Ik moet me verontschuldigen, want ik weet dat alle schrijvers herinneringen hebben buitengesloten te worden, want het zijn de kinderen aan de rand van de speeltuin die de gevaarlijke schrijvers worden.
    Origineel: I must apologise because I know all writers have memories of being on the outer because it's the children on the side of the playground who become the dangerous writers.
    Bron: Australian Biography Interview, 09-09-2002. Voor de volledige tekst zie: www.australianbiography.gov.au
    Thomas Keneally
    Australisch schrijver 1935-
    Thomas Keneally
    - +
     0
Laden...
Thomas Keneally - Ik moet me verontschuldigen, want ik weet dat alle schrijvers herinneringen hebben buitengesloten te worden, want het zijn de kinderen aan de rand van de speeltuin die de gevaarlijke schrijvers worden.
Ik moet me verontschuldigen, want ik weet dat alle schrijvers herinneringen hebben buitengesloten te worden, want het zijn de kinderen aan de rand van de speeltuin die de gevaarlijke schrijvers worden. van : Thomas Keneally
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Ik moet me verontschuldigen, want ik weet dat alle schrijvers herinneringen hebben buitengesloten te worden, want het zijn de kinderen aan de rand van de speeltuin die de gevaarlijke schrijvers worden.
- Thomas Keneally Citaten.NET