• Stephen King Geef een man of vrouw zijn zelfrespect terug, en in de meeste gevallen - niet alles, maar de meeste - geef je ook het vermogen van die persoon terug om op zijn minst met enige duidelijkheid te denken.
    Origineel: Give a man or woman back his self-respect, and in most cases-not all, but most-you also give back that person's ability to think with at least some clarity.
    Stephen King
    Amerikaans schrijver 1947-
    Stephen King
    - +
    +1
Laden...
Stephen King - Geef een man of vrouw zijn zelfrespect terug, en in de meeste gevallen - niet alles, maar de meeste - geef je ook het vermogen van die persoon terug om op zijn minst met enige duidelijkheid te denken.
Geef een man of vrouw zijn zelfrespect terug, en in de meeste gevallen - niet alles, maar de meeste - geef je ook het vermogen van die persoon terug om op zijn minst met enige duidelijkheid te denken. van : Stephen King
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Geef een man of vrouw zijn zelfrespect terug, en in de meeste gevallen - niet alles, maar de meeste - geef je ook het vermogen van die persoon terug om op zijn minst met enige duidelijkheid te denken.
- Stephen King Citaten.NET