• Sean O'Casey Lachen is wijn voor de ziel, de lach, zacht, of luid en diep, getint met ernst is de hilarische verklaring van de mens dat het leven de moeite waard is om geleefd te worden.
    Origineel: Laughter is wine for the soul - laughter soft, or loud and deep, tinged through with seriousness - the hilarious declaration made by man that life is worth living.
    Sean O'Casey
    Iers toneelschrijver 1880-1964
    Sean O'Casey
    - +
    +1
Sean O'Casey - Lachen is wijn voor de ziel, de lach, zacht, of luid en diep, getint met ernst is de hilarische verklaring van de mens dat het leven de moeite waard is om geleefd te worden.
Lachen is wijn voor de ziel, de lach, zacht, of luid en diep, getint met ernst is de hilarische verklaring van de mens dat het leven de moeite waard is om geleefd te worden. van : Sean O'Casey
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Lachen is wijn voor de ziel, de lach, zacht, of luid en diep, getint met ernst is de hilarische verklaring van de mens dat het leven de moeite waard is om geleefd te worden.
- Sean O'Casey Citaten.NET