• Salvador Dali Op een dag zal officieel moeten worden toegegeven dat wat wij 'realiteit' hebben genoemd, slechts een illusie is die nog groter is dan de droomwereld.
    Origineel: Un día tendrá que ser admitido oficialmente que lo que hemos bautizado como ‘realidad’ es una ilusión aún mayor que el mundo de los sueños.
    Bron: toegeschreven
    Salvador Dali
    Spaans schilder 1904 - 1989
    Salvador Dali
    - +
    +1
Salvador Dali - Op een dag zal officieel moeten worden toegegeven dat wat wij 'realiteit' hebben genoemd, slechts een illusie is die nog groter is dan de droomwereld.
Op een dag zal officieel moeten worden toegegeven dat wat wij 'realiteit' hebben genoemd, slechts een illusie is die nog groter is dan de droomwereld. van : Salvador Dali
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Op een dag zal officieel moeten worden toegegeven dat wat wij 'realiteit' hebben genoemd, slechts een illusie is die nog groter is dan de droomwereld.
- Salvador Dali Citaten.NET