• Ronald Giphart Als mensen wordt gevraagd naar de belangrijkste ervaring bij 'liefde op het eerste gezicht' is het meest genoemde woord: herkenning. Het is mogelijk iemand te herkennen die je daarvoor nog nooit hebt gezien. Onze herkenning voelde als een hereniging.
    Bron: IJsland
    Ronald Giphart
    Nederlands schrijver 1965-
    Ronald Giphart
    - +
    +2
Laden...
Ronald Giphart - Als mensen wordt gevraagd naar de belangrijkste ervaring bij 'liefde op het eerste gezicht' is het meest genoemde woord: herkenning. Het is mogelijk iemand te herkennen die je daarvoor nog nooit hebt gezien. Onze herkenning voelde als een hereniging.
Als mensen wordt gevraagd naar de belangrijkste ervaring bij 'liefde op het eerste gezicht' is het meest genoemde woord: herkenning. Het is mogelijk iemand te herkennen die je daarvoor nog nooit hebt gezien. Onze herkenning voelde als een hereniging. van : Ronald Giphart
X
z-love-children-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-children-sun Als mensen wordt gevraagd naar de belangrijkste ervaring bij 'liefde op het eerste gezicht' is het meest genoemde woord: herkenning. Het is mogelijk iemand te herkennen die je daarvoor nog nooit hebt gezien. Onze herkenning voelde als een hereniging.
- Ronald Giphart Citaten.NET