• Robert Saitschick Een middelmatig brein is onder andere ook hieraan te herkennen, dat het een werk, waarin echte geest zit, altijd van de verkeerde kant benadert.
    Origineel: Ein mittelmässiger Kopf ist unter anderen auch daran zu erkennen, dass er an ein Werk, das wahren Geist enthält, immer von der verkehrten Seite herantritt.
    Bron: Wirklichkeit und Vollendung (1911)
    Robert Saitschick
    Litouws-Zwitsers filosoof 1868-1965
    Robert Saitschick
    - +
     0
Laden...
Robert Saitschick - Een middelmatig brein is onder andere ook hieraan te herkennen, dat het een werk, waarin echte geest zit, altijd van de verkeerde kant benadert.
Een middelmatig brein is onder andere ook hieraan te herkennen, dat het een werk, waarin echte geest zit, altijd van de verkeerde kant benadert. van : Robert Saitschick
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Een middelmatig brein is onder andere ook hieraan te herkennen, dat het een werk, waarin echte geest zit, altijd van de verkeerde kant benadert.
- Robert Saitschick Citaten.NET