• Richard Dawkins Bij religie gaat het over het veranderen van een ongetest geloof in een onwankelbare waarheid door de kracht van instituties en het verstrijken van de tijd.
    Origineel: Religion is about turning untested belief into unshakable truth through the power of institutions and the passage of time.
    Bron: The Root of All Evil? (2006)
    Richard Dawkins
    Brits etholoog, evolutiebioloog en populair-wetenschappelijk schrijver. 1941-
    Richard Dawkins
    - +
     0
Laden...
Richard Dawkins - Bij religie gaat het over het veranderen van een ongetest geloof in een onwankelbare waarheid door de kracht van instituties en het verstrijken van de tijd.
Bij religie gaat het over het veranderen van een ongetest geloof in een onwankelbare waarheid door de kracht van instituties en het verstrijken van de tijd. van : Richard Dawkins
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Bij religie gaat het over het veranderen van een ongetest geloof in een onwankelbare waarheid door de kracht van instituties en het verstrijken van de tijd.
- Richard Dawkins Citaten.NET