• Richard Dawkins Elizabeth II is een directe afstammelinge van Willem de Veroveraar. Toch is het vrij waarschijnlijk dat ze geen enkele van de oude koning zijn genen bij haar heeft.
    Origineel: Elizabeth II is a direct descendant of William the Conqueror. Yet it is quite probable that she bares not a single one of the old king's genes.
    Bron: The Selfish Gene (1976) ch.11
    Richard Dawkins
    Brits etholoog, evolutiebioloog en populair-wetenschappelijk schrijver. 1941-
    Richard Dawkins
    - +
     0
Richard Dawkins - Elizabeth II is een directe afstammelinge van Willem de Veroveraar. Toch is het vrij waarschijnlijk dat ze geen enkele van de oude koning zijn genen bij haar heeft.
Elizabeth II is een directe afstammelinge van Willem de Veroveraar. Toch is het vrij waarschijnlijk dat ze geen enkele van de oude koning zijn genen bij haar heeft. van : Richard Dawkins
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Elizabeth II is een directe afstammelinge van Willem de Veroveraar. Toch is het vrij waarschijnlijk dat ze geen enkele van de oude koning zijn genen bij haar heeft.
- Richard Dawkins Citaten.NET