• Philip Roth Als ik een eerste concept heb, heb ik een vloer waar ik op kan lopen. Dan, vooral met behulp van de computer, herschrijven is zo gemakkelijk met de computer, veel eenvoudiger dan vroeger met de typemachine. Dus de boeken doorlopen talloze versies.
    Origineel: When I have a first draft, I have a floor under my feet that I can walk on. Then, especially with the help of the computer, rewriting is so easy to do with the computer, much easier than it used to be with the typewriter. So the books go through numerous drafts.
    Philip Roth
    Amerikaans schrijver 1933-2018
    Philip Roth
    - +
    +3
Laden...
Philip Roth - Als ik een eerste concept heb, heb ik een vloer waar ik op kan lopen. Dan, vooral met behulp van de computer, herschrijven is zo gemakkelijk met de computer, veel eenvoudiger dan vroeger met de typemachine. Dus de boeken doorlopen talloze versies.
Als ik een eerste concept heb, heb ik een vloer waar ik op kan lopen. Dan, vooral met behulp van de computer, herschrijven is zo gemakkelijk met de computer, veel eenvoudiger dan vroeger met de typemachine. Dus de boeken doorlopen talloze versies. van : Philip Roth
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Als ik een eerste concept heb, heb ik een vloer waar ik op kan lopen. Dan, vooral met behulp van de computer, herschrijven is zo gemakkelijk met de computer, veel eenvoudiger dan vroeger met de typemachine. Dus de boeken doorlopen talloze versies.
- Philip Roth Citaten.NET