• Paul Wilson Weinig dingen in het leven zijn inherent goed of slecht: Het is afhankelijk van wanneer ze gebeuren, wie ernaar kijkt en hoe ze gezien worden. Dit besef kan het mogelijk maken om zelfs in de moeilijkste situaties nog hoop te vinden.
    Paul Wilson
    Australisch columnist en meditatieleraar
    Paul Wilson
    - +
    +2
Laden...
Paul Wilson - Weinig dingen in het leven zijn inherent goed of slecht: Het is afhankelijk van wanneer ze gebeuren, wie ernaar kijkt en hoe ze gezien worden. Dit besef kan het mogelijk maken om zelfs in de moeilijkste situaties nog hoop te vinden.
Weinig dingen in het leven zijn inherent goed of slecht: Het is afhankelijk van wanneer ze gebeuren, wie ernaar kijkt en hoe ze gezien worden. Dit besef kan het mogelijk maken om zelfs in de moeilijkste situaties nog hoop te vinden. van : Paul Wilson
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Weinig dingen in het leven zijn inherent goed of slecht: Het is afhankelijk van wanneer ze gebeuren, wie ernaar kijkt en hoe ze gezien worden. Dit besef kan het mogelijk maken om zelfs in de moeilijkste situaties nog hoop te vinden.
- Paul Wilson Citaten.NET