• Nelson Mandela Diep van binnen zijn we niet bang dat we onbekwaam zijn. Diep van binnen zijn we bang dat we ongebreidelde macht bezitten. Als we van die angst zijn bevrijd, bevrijdt alleen al onze aanwezigheid automatisch anderen.
    Nelson Mandela
    Zuid-Afrikaans advocaat, politicus en anti-apartheidsstrijder 1918-2013
    Nelson Mandela
    - +
    +7
Laden...
Nelson Mandela - Diep van binnen zijn we niet bang dat we onbekwaam zijn. Diep van binnen zijn we bang dat we ongebreidelde macht bezitten. Als we van die angst zijn bevrijd, bevrijdt alleen al onze aanwezigheid automatisch anderen.
Diep van binnen zijn we niet bang dat we onbekwaam zijn. Diep van binnen zijn we bang dat we ongebreidelde macht bezitten. Als we van die angst zijn bevrijd, bevrijdt alleen al onze aanwezigheid automatisch anderen. van : Nelson Mandela
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Diep van binnen zijn we niet bang dat we onbekwaam zijn. Diep van binnen zijn we bang dat we ongebreidelde macht bezitten. Als we van die angst zijn bevrijd, bevrijdt alleen al onze aanwezigheid automatisch anderen.
- Nelson Mandela Citaten.NET