• Nathaniel Hawthorne Woorden - zo onschuldig en machteloos als ze zijn als ze in een woordenboek staan, hoe machtig ze worden voor zowel goed als kwaad in de handen van iemand die ze weet te combineren.
    Origineel: Words - so innocent and powerless as they are, as standing in a dictionary, how potent for good and evil they become in the hands of one who knows how to combine them.
    Nathaniel Hawthorne
    Amerikaans kortverhaal schrijver 1804-1864
    Nathaniel Hawthorne
    - +
    +2
Laden...
Nathaniel Hawthorne - Woorden - zo onschuldig en machteloos als ze zijn als ze in een woordenboek staan, hoe machtig ze worden voor zowel goed als kwaad in de handen van iemand die ze weet te combineren.
Woorden - zo onschuldig en machteloos als ze zijn als ze in een woordenboek staan, hoe machtig ze worden voor zowel goed als kwaad in de handen van iemand die ze weet te combineren. van : Nathaniel Hawthorne
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Woorden - zo onschuldig en machteloos als ze zijn als ze in een woordenboek staan, hoe machtig ze worden voor zowel goed als kwaad in de handen van iemand die ze weet te combineren.
- Nathaniel Hawthorne Citaten.NET