• Nadine Gordimer Het is absoluut fataal voor je schrijven om na te denken over hoe je werk zal worden ontvangen. Het is een verraad aan welk talent je ook hebt.
    Origineel: It's absolutely fatal to your writing to think about how your work will be received. It's a betrayal of whatever talent you have.
    Nadine Gordimer
    Zuid-Afrikaans schrijfster en Nobelprijswinnaar literatuur (1991) 1923-2014
    Nadine Gordimer
    - +
    +1
Laden...
Nadine Gordimer - Het is absoluut fataal voor je schrijven om na te denken over hoe je werk zal worden ontvangen. Het is een verraad aan welk talent je ook hebt.
Het is absoluut fataal voor je schrijven om na te denken over hoe je werk zal worden ontvangen. Het is een verraad aan welk talent je ook hebt. van : Nadine Gordimer
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Het is absoluut fataal voor je schrijven om na te denken over hoe je werk zal worden ontvangen. Het is een verraad aan welk talent je ook hebt.
- Nadine Gordimer Citaten.NET