• Michel Butor Elk hoofd is een opslagplaats, waar beelden van goden en demonen slapen, van elke grootte en elke leeftijd, waarvan de inventaris nooit is opgemaakt.
    Origineel: Toute tête est un entrepôt, où dorment des statues de dieux et de démons de toute taille et de tout âge, dont l'inventaire n'est jamais dressé.
    Bron: Passage de Milan (1954)
    Michel Butor
    Frans schrijver 1926-2016
    Michel Butor
    - +
    +3
Laden...
Michel Butor - Elk hoofd is een opslagplaats, waar beelden van goden en demonen slapen, van elke grootte en elke leeftijd, waarvan de inventaris nooit is opgemaakt.
Elk hoofd is een opslagplaats, waar beelden van goden en demonen slapen, van elke grootte en elke leeftijd, waarvan de inventaris nooit is opgemaakt. van : Michel Butor
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Elk hoofd is een opslagplaats, waar beelden van goden en demonen slapen, van elke grootte en elke leeftijd, waarvan de inventaris nooit is opgemaakt.
- Michel Butor Citaten.NET