Citaten met zwaaien

 • Wat is ware meditatie? Ze maakt alles: hoesten en slikken, het zwaaien van armen, beweging en rust, woorden en daden, goed en slecht, rijkdom en armoede, winst en verlies, het juiste en het onjuiste, tot één enkele koan.
 • Buckler-drinkers, dáár heb ik nou een hekel aan. Van die lullen van een jaar of 40 die in het café met hun autosleutels staan te zwaaien.
 • Een perfecte martini maakt men door een glas met gin te vullen en er vervolgens mee in de richting van Italië te zwaaien.

Citaten 1 t/m 4 van 4.

 • Youp van 't Hek Buckler-drinkers, dáár heb ik nou een hekel aan. Van die lullen van een jaar of 40 die in het café met hun autosleutels staan te zwaaien.
  Bron: Oudejaarsconference 1989
  Youp van 't Hek
  Nederlands cabaretier en columnist (1954 - )
  - +
  +8
 • Giordano Bruno De hamers moeten op maat geslagen worden, als er velen zijn, die de hamers zwaaien.
  Bron: Candelaio 4, 17
  Giordano Bruno
  Italiaans filosoof en priester (1548 - 1600)
  - +
  +3
 • Noël Coward Een perfecte martini maakt men door een glas met gin te vullen en er vervolgens mee in de richting van Italië te zwaaien.
  Origineel: A perfect martini should be made by filling a glass with gin then waving it in the general direction of Italy.
  Bron: toegeschreven
  Noël Coward
  Engels songwriter, acteur en toneelschrijver (1899 - 1973)
  - +
  +2
 • Hakuin Ekaku Wat is ware meditatie? Ze maakt alles: hoesten en slikken, het zwaaien van armen, beweging en rust, woorden en daden, goed en slecht, rijkdom en armoede, winst en verlies, het juiste en het onjuiste, tot één enkele koan.
  Hakuin Ekaku
  Japans boeddhistisch monnik (1685 - 1768)
  - +
  +2
De beste zwaaien citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.