Citaten met vallei

 • Alleen wanneer je in de diepste vallei bent geweest, pas dan kun je weten hoe geweldig het is om op de hoogste berg te staan.
 • Vroeger waren de wijzen aarzelend alsof ze een bevroren rivier overstaken, eenvoudig als een onbewerkt houtblok, troebel als woelig water, ruim als een brede vallei. Daarom waren ze moeilijk te herkennen.

Citaten 1 t/m 5 van 5.

 • Lao-Tse Vroeger waren de wijzen aarzelend alsof ze een bevroren rivier overstaken, eenvoudig als een onbewerkt houtblok, troebel als woelig water, ruim als een brede vallei. Daarom waren ze moeilijk te herkennen.
  Lao-Tse
  Chinees filosoof (Rond 6e eeuw v. Chr.)
  - +
  +19
 • Richard Nixon Alleen wanneer je in de diepste vallei bent geweest, pas dan kun je weten hoe geweldig het is om op de hoogste berg te staan.
  Origineel: Only if you have been in the deepest valley, can you ever know how magnificent it is to be on the highest mountain.
  Richard Nixon
  Amerikaans president (37e) en politicus (1913 - 1994)
  - +
  +2
 • Heleen van Royen Ik wil het hebben over mijn borsten. Ik heb er twee. De linker is iets kleiner dan de rechter. Ik houd van mijn borsten. Niets is zo geruststellend als een korte blik in de vallei der verrukking.
  Bron: De gelukkige huisvrouw (2000)
  Heleen van Royen
  Nederlands schrijfster (1965 - )
  - +
  +2
 • Audre Lorde Veel lesbiennes en homoseksuelen zitten door hun angst gevangen in stilte en onzichtbaarheid, en ze bestaan binnen een schemerige vallei van terreur die stroppen van overeenstemming draagt.
  Origineel: There are many lesbians and gay men trapped by their fear into silence and invisibility, and they exist in a dim valley of terror wearing nooses of conformity.
  Audre Lorde
  Amerikaanse schrijfster, dichteres en activiste (1934 - 1992)
  - +
  +2
 • Inayat Khan Wees niet verbaasd als gij aan het eind der vallei der zonden de deugd vindt staan.
  Bron: Gayan, Vadan, Nirtan
  Inayat Khan
  Indiaas musicus, schrijver en filosoof (1882 - 1927)
  - +
  +2
De beste vallei citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.