Citaten met uitdaging

 • Gendergelijkheid is meer dan een doel op zich. Het is een voorwaarde om de uitdaging aan te kunnen gaan de armoede te verminderen, duurzame ontwikkeling te bevorderen en goed bestuur op te bouwen.
 • De moeilijkste uitdaging is om jezelf te zijn in een wereld waar iedereen probeert je iemand anders te laten zijn.
 • Ervaring is een bundeling herinnering die een antwoord zijn op een uitdaging en ze kan slechts antwoorden overeenkomstig haar achtergrond, en hoe knapper je bent in het verklaren van de ervaring, hoe meer zij reageert.
 • Dit is de morele uitdaging van onze generatie. Niet alleen zijn de ogen van de wereld op ons gericht. Belangrijker nog, de volgende generaties zijn van ons afhankelijk. We kunnen onze kinderen niet beroven van hun toekomst.
 • Onze grootste uitdaging in deze nieuwe eeuw is om een idee te nemen dat abstract lijkt - duurzame ontwikkeling - en het tot een realiteit te maken voor alle mensen in de wereld.
 • De uitdaging is nu om van retoriek over te gaan op actie, en wel actie van ongekende intensiteit en op ongekende schaal.
 • Waar een man uiteindelijk op wordt beoordeeld is niet waar hij staat op momenten van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en controverse.
 • Klimaatverandering houdt geen rekening met een grens; het houdt geen rekening met wie je bent - rijk of arm, klein of groot. Daarom noemen we dit een wereldwijde uitdaging, die wereldwijde solidariteit vereist.
 • De uitdaging van de onbekende toekomst is zo veel meer spannender dan de verhalen uit het behaalde verleden.
 • De uitdaging is om omstandigheden te weerstaan. Elke idioot kan gelukkig zijn op een gelukkige plaats, maar morele moed is vereist om gelukkig te zijn in een hellegat.
+7

Citaten 1 t/m 10 van 19.

 • Martin Luther King Waar een man uiteindelijk op wordt beoordeeld is niet waar hij staat op momenten van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en controverse.
  Origineel: The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy.
  Bron: Strength to Love (1963)
  Martin Luther King
  Amerikaans predikant 1929-1968
  - +
  +18
 • Leo Buscaglia Dood is een uitdaging die ons vertelt geen tijd te verspillen... Die ons vertelt elkaar nu meteen te zeggen dat we van elkaar houden.
  Leo Buscaglia
  Amerikaans auteur en motivationeel spreker 1924-1998
  - +
  +17
 • Krishnamurti Uitdagingen zijn voor de meesten van ons nodig; we menen dat door het ontbreken ervan onze geest dom en zwaar zou worden en daarom zijn we afhankelijk van een uitdaging, een ervaring, om ons meer opwinding te geven, meer intensiteit, en ter scherping van onze geest.
  Krishnamurti
  In India geboren spiritueel leraar 1895-1986
  - +
  +7
 • Kofi Annan Onze grootste uitdaging in deze nieuwe eeuw is om een idee te nemen dat abstract lijkt - duurzame ontwikkeling - en het tot een realiteit te maken voor alle mensen in de wereld.
  Origineel: Our biggest challenge in this new century is to take an idea that seems abstract - sustainable development - and turn it into a reality for all the world's people.
  Kofi Annan
  Ghanees diplomaat en 7e secretaris-generaal van de VN 1938-2018
  - +
  +6
 • Ban Ki-moon We moeten van de grootste collectieve uitdaging waarmee de mensheid vandaag geconfronteerd wordt, de klimaatverandering, een kans maken voor gemeenschappelijke vooruitgang naar een duurzame toekomst.
  Origineel: We must turn the greatest collective challenge facing humankind today – climate change – into the greatest opportunity for common progress towards a sustainable future.
  Bron: Big Idea 2014: The Year for Climate Action (2013)
  Ban Ki-moon
  Zuid-Koreaanse diplomaat, politicus en secr.gen van de VN 1944-
  - +
  +6
 • Kofi Annan Gendergelijkheid is meer dan een doel op zich. Het is een voorwaarde om de uitdaging aan te kunnen gaan de armoede te verminderen, duurzame ontwikkeling te bevorderen en goed bestuur op te bouwen.
  Origineel: Gender equality is more than a goal in itself. It is a precondition for meeting the challenge of reducing poverty, promoting sustainable development and building good governance.
  Kofi Annan
  Ghanees diplomaat en 7e secretaris-generaal van de VN 1938-2018
  - +
  +5
 • Joyce Carol Oates De uitdaging is om omstandigheden te weerstaan. Elke idioot kan gelukkig zijn op een gelukkige plaats, maar morele moed is vereist om gelukkig te zijn in een hellegat.
  Origineel: The challenge is to resist circumstances. Any idiot can be happy in a happy place, but moral courage is required to be happy in a hellhole.
  Joyce Carol Oates
  Amerikaans schrijfster 1938-
  - +
  +4
 • Phil McGraw Iedereen wordt geconfronteerd met de uitdaging om zingeving te vinden in het lijden.
  Origineel: Everyone faces the challenge of finding meaning to their suffering.
  Phil McGraw
  Amerikaans psycholoog en televisiepresentator, beter bekend als Dr. Phil 1950-
  - +
  +4
 • Nelson Mandela De uitdaging is nu om van retoriek over te gaan op actie, en wel actie van ongekende intensiteit en op ongekende schaal.
  Nelson Mandela
  Zuid-Afrikaans advocaat, politicus en anti-apartheidsstrijder 1918-2013
  - +
  +3
 • Krishnamurti Ervaring is een bundeling herinnering die een antwoord zijn op een uitdaging en ze kan slechts antwoorden overeenkomstig haar achtergrond, en hoe knapper je bent in het verklaren van de ervaring, hoe meer zij reageert.
  Krishnamurti
  In India geboren spiritueel leraar 1895-1986
  - +
  +3
De beste uitdaging citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: