Citaten met toename

 • De meest belangrijke, en eigenlijk werkelijk unieke, bijdrage van het management in the twintigste eeuw was de vijftigvoudige toename in de productiviteit van de fabrieksarbeider. De meest belangrijke bijdrage die het management moet leveren in de eenentwintigste eeuw is soortgelijk om de productivi
 • Vrijheid is nog nooit ingesteld door de staat. Vrijheid is altijd ingesteld door de onderdanen van een staat. De geschiedenis van de vrijheid is de geschiedenis van de beperking van de staatsmacht, niet de toename ervan.

Citaten 1 t/m 7 van 7.

 • Woodrow Wilson Vrijheid is nog nooit ingesteld door de staat. Vrijheid is altijd ingesteld door de onderdanen van een staat. De geschiedenis van de vrijheid is de geschiedenis van de beperking van de staatsmacht, niet de toename ervan.
  Woodrow Wilson
  Amerikaans staatsman en president (28e) 1856-1924
  - +
  +11
 • Peter F. Drucker De meest belangrijke, en eigenlijk werkelijk unieke, bijdrage van het management in the twintigste eeuw was de vijftigvoudige toename in de productiviteit van de fabrieksarbeider. De meest belangrijke bijdrage die het management moet leveren in de eenentwintigste eeuw is soortgelijk om de productiviteit van het kenniswerken en de kenniswerker te doen toenemen.
  Peter F. Drucker
  Amerikaans management consultant en auteur 1909-2005
  - +
  +2
 • Fliegende Blätter Een uitstekende maatstaf voor het verval der mensheid vormt de toename van satirici en de afname van humoristen.
  Fliegende Blätter
  Duits humoristisch weekblad 1844-1944
  - +
  +2
 • Arnold Bennett De toename van het zelfvertrouwen wanneer men een vervelende taak voltooid heeft, is immens.
  Origineel: The gain in self-confidence of having accomplished a tiresome labour is immense.
  Bron: How to Live on Twenty-Four Hours a Day p.57
  Arnold Bennett
  Brits schrijver 1867-1931
  - +
  +1
 • George Orwell Geen toename van rijkdom, geen versoepeling van de zeden, geen hervorming of revolutie heeft ooit menselijke gelijkheid een millimeter naderbij gebracht.
  Origineel: No advance in wealth, no softening of manners, no reform or revolution has ever brought human equality a millimeter nearer.
  Bron: 1984 (1949)
  George Orwell
  Engels schrijver (ps. van Eric Blair) 1903-1950
  - +
  +1
 • Hoimar von Ditfurth Een spoorwegramp draagt door middel van de financiële gevolgen hiervan ook bij aan de toename van het Bruto Nationaal Product.
  Origineel: Eine Eisenbahnkatastrophe trägt vermittels der aus ihr resultierenden finanziellen Konsequenzen ebenfalls zur Steigerung des Bruttosozialprodukts bei.
  Bron: Die Sterne leuchten...Ökonomischer Wohlstand oder menschliches Glück? (1986) S. 322
  Hoimar von Ditfurth
  Duits arts en wetenschapsjournalist 1921-1989
  - +
   0
 • Hoimar von Ditfurth Het is waar dat de menselijke irrationaliteit niet is toegenomen. Er is echter een rampzalige toename van het aantal irrationele mensen.
  Origineel: Zwar hat die menschliche Unvernunft nicht zugenommen. Ruinös angestiegen ist jedoch die Zahl der Unvernünftigen.
  Bron: Innenansichten eines Artgenossen (1989) S. 397
  Hoimar von Ditfurth
  Duits arts en wetenschapsjournalist 1921-1989
  - +
   0
De beste toename citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: