Citaten met resultaat

 • Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat van een blind toeval zou zijn, dan is dat net zo geloofwaardig als wanneer een drukkerij explodeert en alle druklettertjes weer op de grond terecht komen in de voltooide en foutloze vorm van het woordenboek.
 • Het belangrijkste resultaat van elke opleiding is zelfkennis.
 • Mensen op hogere leeftijd zijn het resultaat van zoveel ervaringen en invloeden, dat je de pit van een perzik kunt aantreffen in iets dat op een appel geleek.
 • Niets komt je aanwaaien, niets wat de moeite waard is, behalve als het resultaat van hard werken.
 • Alles wat we zijn is het resultaat van wat we dachten.
 • Er is geen geheim voor succes dus verspil je tijd niet aan het zoeken naar zo’n recept. Succes is het resultaat van perfectionisme, hard werken, leren van je fouten, loyaliteit naar de personen voor wie je werkt en doorzettingsvermogen.
 • Wees tevreden met succes in zelfs de kleinste dingen. En bedenk dat zelfs zo'n resultaat geen kleinigheid is.
 • Als iemand zijn best heeft gedaan, moet je dat weten te waarderen, wat ook het resultaat is.
 • Succes is soms het resultaat van een hele reeks mislukkingen.
 • Alle grote kunstenaars zijn min of meer filosofisch aangelegd; ernstig hoge kunst is niet alleen gevoelsuiting, maar ook het resultaat van een scherp verstand.
+7

Citaten 1 t/m 10 van 77.

 • Albert Einstein Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat van een blind toeval zou zijn, dan is dat net zo geloofwaardig als wanneer een drukkerij explodeert en alle druklettertjes weer op de grond terecht komen in de voltooide en foutloze vorm van het woordenboek.
  Origineel: The idea that this universe in all its million-fold order and precision is the result of blind chance is as credible as the idea that if a print shop blew up all the type would fall down again in the finished and faultless form of the dictionary.
  Bron: toegeschreven
  Albert Einstein
  Duits - Amerikaans natuurkundige (1879 - 1955)
  - +
  +696
 • Boeddha Alles wat we zijn is het resultaat van wat we dachten.
  Boeddha
  Spirituele leider, geboren als Siddhartha Gautama (450 v. Chr. - 370 v. Chr.)
  - +
  +204
 • Hannah Arendt Gelijkheid is het resultaat van menselijke organisatie. We worden niet als gelijken geboren.
  Hannah Arendt
  Duits-Amerikaans-Joods filosofe en politiek denker (1906 - 1975)
  - +
  +42
 • Albert Einstein Een nieuw idee komt plotseling en op een nogal intuïtieve manier. Maar intuïtie is niets anders dan het resultaat van een eerdere intellectuele ervaring.
  Origineel: A new idea comes suddenly and in a rather intuitive way. But intuition is nothing but the outcome of earlier intellectual experience.
  Bron: Brief aan Dr. H. L. Gordon May 3, 1949
  Albert Einstein
  Duits - Amerikaans natuurkundige (1879 - 1955)
  - +
  +22
 • Colin Powell Er is geen geheim voor succes dus verspil je tijd niet aan het zoeken naar zo’n recept. Succes is het resultaat van perfectionisme, hard werken, leren van je fouten, loyaliteit naar de personen voor wie je werkt en doorzettingsvermogen.
  Origineel: There are no secrets to success: don’t waste time looking for them. Success is the result of perfection, hard work, learning from failure, loyalty to those for whom you work, and persistence.
  Colin Powell
  Amerikaans generaal en stafchef (1937 - 2021)
  - +
  +22
 • Marcus Aurelius Wees tevreden met succes in zelfs de kleinste dingen. En bedenk dat zelfs zo'n resultaat geen kleinigheid is.
  Marcus Aurelius
  Romeins keizer (121 - 180)
  - +
  +20
 • Xunzi De mens is van nature slecht; goedheid is het resultaat van bewuste activiteit.
  Xunzi
  Chinees filosoof (312 v. Chr. - 230 v. Chr.)
  - +
  +14
 • George Orwell Als je voelt dat het de moeite waard is om mens te blijven, zelfs als het verder geen resultaat kan hebben, dan heb je ze verslagen.
  Origineel: If you can feel that staying human is worth while, even when it can't have any result whatever, you've beaten them.
  Bron: 1984 (1949) ch.7
  George Orwell
  Engels schrijver (ps. van Eric Blair) (1903 - 1950)
  - +
  +11
 • Paulo Freire Wanneer de arbeiders niet op de een of andere manier eigenaars van hun arbeid worden, zullen alle structuurhervormingen zonder resultaat blijven.
  Paulo Freire
  Braziliaans onderwijshervormer, pedagoog en andragoog (1921 - 1997)
  - +
  +10
 • Julian Huxley Als resultaat van duizend miljoen jaren van evolutie begint het heelal zich bewust te worden van zichzelf en zijn wij in staat om iets van verleden en toekomst te begrijpen. Dit kosmische zelfbewustzijn wordt gerealiseerd in een heel klein onderdeel van het heelal - een paar menselijke wezens.
  Origineel: As a result of a thousand million years of evolution, the universe is becoming conscious of itself, able to understand something of its past history and its possible future. This cosmic self-awareness is being realized in one tiny fragment of the universe — in a few of us human beings.
  Bron: Transhumanism (1957)
  Julian Huxley
  Brits bioloog en schrijver (1887 - 1975)
  - +
  +9
De beste resultaat citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.