Citaten met realistisch

 • Wees realistisch, eis het onmogelijke!
 • Ik geloof dat de 21e eeuw de belangrijkste eeuw kan worden in de menselijke geschiedenis. Of deze visie nu realistisch is of niet, het kan geen kwaad om ons daarvoor in te spannen.
 • Een kind is van nature wijs en realistisch. Als hij aan zichzelf wordt overgelaten zonder enige toespeling van een volwassene, zal hij zich zo ver ontwikkelen als dat hij in staat is zich te ontwikkelen.

Citaten 1 t/m 6 van 6.

 • Che Guevara Wees realistisch, eis het onmogelijke!
  Che Guevara
  Argentijns marxistisch revolutionair 1928-1967
  - +
  +49
 • Dalai Lama (14e) Ik geloof dat de 21e eeuw de belangrijkste eeuw kan worden in de menselijke geschiedenis. Of deze visie nu realistisch is of niet, het kan geen kwaad om ons daarvoor in te spannen.
  Dalai Lama (14e)
  Tibetaans spiritueel leider (Tenzin Gyatso) 1935-
  - +
  +16
 • Emile Snellen van Vollenhoven Een schilderij laat het je weten of het abstract, surrealistisch, figuurlijk of realistisch gaat worden.
  Emile Snellen van Vollenhoven
  Nederlands abstract kunstschilder 1956-
  - +
  +3
 • A. S. Neill Een kind is van nature wijs en realistisch. Als hij aan zichzelf wordt overgelaten zonder enige toespeling van een volwassene, zal hij zich zo ver ontwikkelen als dat hij in staat is zich te ontwikkelen.
  Origineel: A child is innately wise and realistic. If left to himself without adult suggestion of any kind, he will develop as far as he is capable of developing.
  Bron: Summerhill: A Radical Approach to Child Rearing (1960) p.4
  A. S. Neill
  Schots pedagoog en auteur (geb. Alexander Sutherland Neill) 1883-1973
  - +
  +1
 • Walt Disney Ik kijk altijd naar de optimistische kant van het leven, maar ik ben realistisch genoeg om te weten dat het leven een complexe kwestie is.
  Origineel: I always like to look on the optimistic side of life, but I am realistic enough to know that life is a complex matter.
  Walt Disney
  Amerikaans producent 1901-1966
  - +
  +1
 • Zooey Deschanel Ik denk dat de beste komische acteurs het niet als komedie spelen, ze spelen het realistisch. Dan vind je het grappig omdat het echt is. Het genre spelen is het slechtste wat je kunt doen - het is gênant.
  Origineel: I think the best comedic actors don't play it for comedy, they play it for reality. Then you find it funny because it's real. Playing the genre is the worst thing you can do - it's embarrassing.
  Zooey Deschanel
  Amerikaans actrice en zangeres 1980-
  - +
   0
De beste realistisch citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: