Citaten met organiseren

 • Ik wil dat we ons organiseren, om de persoonlijke verhalen te vertellen die empathie creëren, wat de meest revolutionaire emotie is.
 • Vorsten mogen superieur zijn aan volksmassa's in het maken van wetten, het organiseren van een politiek bestel en het ontwerpen van nieuwe statuten en structuren, maar volksmassa's zijn verre superieur in het stabiliseren van een maatschappelijke orde.
 • We staan elke dag op, doen wat van ons verwacht wordt, en gaan dan weer slapen, en dat noemen we leven. We saboteren onszelf zonder het te beseffen, omdat we nadoen wat ons ooit is voorgedaan, en dan denken we dat het zo moet gaan. En ondertussen organiseren we de dingen zo, dat we geen tijd hebben

Citaten 1 t/m 7 van 7.

 • Griet Op de Beeck We staan elke dag op, doen wat van ons verwacht wordt, en gaan dan weer slapen, en dat noemen we leven. We saboteren onszelf zonder het te beseffen, omdat we nadoen wat ons ooit is voorgedaan, en dan denken we dat het zo moet gaan. En ondertussen organiseren we de dingen zo, dat we geen tijd hebben om stil te staan bij dat wat we ten diepste voelen.
  Bron: Kom hier dat ik u kus (2014)
  Griet Op de Beeck
  Vlaams schrijfster en columniste (1973 - )
  - +
  +2
 • J.R.R. Tolkien Ik ben op zoek naar iemand om mee te doen aan een avontuur dat ik aan het organiseren ben, en het is erg moeilijk om iemand te vinden.
  Origineel: I am looking for someone to share in an adventure that I am arranging, and it's very difficult to find anyone.
  Bron: The Hobbit (1937) ch.1
  J.R.R. Tolkien
  Engelse schrijver, filoloog, dichter, theoloog en hoogleraar (1892 - 1973)
  - +
  +1
 • Machiavelli Vorsten mogen superieur zijn aan volksmassa's in het maken van wetten, het organiseren van een politiek bestel en het ontwerpen van nieuwe statuten en structuren, maar volksmassa's zijn verre superieur in het stabiliseren van een maatschappelijke orde.
  Bron: Discorsi
  Machiavelli
  Florentijns staatsfilosoof (1469 - 1527)
  - +
  +1
 • Joop van de Ende Ach, in de diepste essentie wil ik eigenlijk alleen maar feestavondjes organiseren; het iedereen zo goed mogelijk naar de zin maken.
  Joop van de Ende
  Nederlands mediamagnaat en producent (1942 - )
  - +
   0
 • Assata Shakur Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd om de standaard negen-tot-vijf baan te vermijden. Ik heb geprobeerd mijn leven zo te organiseren dat ik me kan verplaatsen, het ritme en het tempo kan veranderen.
  Origineel: I've tried as much as possible to avoid the standard nine-to-five thing. I've tried to organize my life so that I can move around, change the rhythm and the tempo.
  Assata Shakur
  Afro-Amerikaans politiek activiste (1947 - )
  - +
   0
 • Gloria Steinem Ik wil dat we ons organiseren, om de persoonlijke verhalen te vertellen die empathie creëren, wat de meest revolutionaire emotie is.
  Origineel: I want us to organize, to tell the personal stories that create empathy, which is the most revolutionary emotion.
  Gloria Steinem
  Amerikaans feministisch schrijver (1934 - )
  - +
   0
 • Assata Shakur Wanneer zwarte mensen zich serieus organiseren en de wapens opnemen om voor onze bevrijding te vechten, zullen er heel veel blanke mensen zijn die om geen andere reden doodvallen dan hun eigen schuld en angst.
  Origineel: When Black people seriously organize and take up arms to fight for our liberation, there will be a lot of white people who will drop dead from no other reason than their own guilt and fear.
  Bron: Assata: An Autobiography (1987) 80
  Assata Shakur
  Afro-Amerikaans politiek activiste (1947 - )
  - +
   0
De beste organiseren citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.