Citaten met cruciaal

 • Cruciaal is dat je jezelf overhaalt om van de wereld te houden. Als je de schoonheid ziet van de breekbare menselijke soort, van bouwkunst, sport, staatsrecht, gastronomie en al die andere manieren die we verzonnen hebben om ons biologische repertoire te verfijnen, dan pas kun je eigen bijdrage, hoe
 • In het topvoetbal zijn de omschakelmomenten cruciaal omdat er dan vaak sprake is van een gebrek aan organisatie bij het team dat de bal verliest.
 • Nooit is dat wat je doet cruciaal, maar altijd dat wat je daarna doet.
 • Voor mij is het duidelijk dat de wereld een Verenigde Staten nodig heeft die zich bezighouden met veiligheidskwesties, met ontwikkelingskwesties, met mensenrechtenkwesties. De bijdrage van de Verenigde Staten voor mondiale aangelegenheden is absoluut cruciaal. En de samenwerking met de V.N. is erg b
+1

Citaten 1 t/m 6 van 6.

 • René Gude Cruciaal is dat je jezelf overhaalt om van de wereld te houden. Als je de schoonheid ziet van de breekbare menselijke soort, van bouwkunst, sport, staatsrecht, gastronomie en al die andere manieren die we verzonnen hebben om ons biologische repertoire te verfijnen, dan pas kun je eigen bijdrage, hoe klein ook, naar waarde schatten. Dat is een grote troost als je weet dat alles doorgaat als jij er niet meer bent.
  René Gude
  Nederlands filosoof 1957-2015
  - +
  +32
 • Louis van Gaal In het topvoetbal zijn de omschakelmomenten cruciaal omdat er dan vaak sprake is van een gebrek aan organisatie bij het team dat de bal verliest.
  Louis van Gaal
  Nederlands voetbaltrainer 1951-
  - +
  +7
 • Robert Musil Nooit is dat wat je doet cruciaal, maar altijd dat wat je daarna doet.
  Origineel: Nie ist das, was man tut, entscheidend, sondern immer erst das, was man danach tut.
  Bron: De man zonder eigenschappen
  Robert Musil
  Oostenrijks schrijver 1880-1942
  - +
  +1
 • Anne Rice Gemotiveerde medewerkers zijn cruciaal voor het succes van een bedrijf.
  Origineel: Motivated employees are crucial to a company's success.
  Anne Rice
  Amerikaans schrijfster 1941
  - +
   0
 • Louise Erdrich Het internet, dat nu zo ingebed en persoonlijk lijkt en cruciaal voor ons leven, is dat helemaal niet - we zouden niet zo moeten denken.
  Origineel: The Internet, which seems now so embedded and personal and crucial to our lives, isn't at all - we really shouldn't think of it that way.
  Louise Erdrich
  Amerikaans schrijfster o.a. van kinderboeken 1954-
  - +
   0
 • Antonio Guterres Voor mij is het duidelijk dat de wereld een Verenigde Staten nodig heeft die zich bezighouden met veiligheidskwesties, met ontwikkelingskwesties, met mensenrechtenkwesties. De bijdrage van de Verenigde Staten voor mondiale aangelegenheden is absoluut cruciaal. En de samenwerking met de V.N. is erg belangrijk vanuit ons perspectief.
  Origineel: It is, for me, clear that the world needs a United States that is engaged in security issues, in development issues, in human rights issues. The contribution of the United States for global affairs is absolutely crucial. And the cooperation with the U.N. is very important from our perspective.
  Antonio Guterres
  Portugese politicus en secretaris-generaal van de VN 1949 -
  - +
  -4
De beste cruciaal citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: