Citaten met aanbrengen

 • Ik gebruik het woord verplegen bij gebrek aan een betere. Het was altijd beperkt tot weinig meer dan het toedienen van medicijnen en het aanbrengen van kompressen. Het zou juist moeten duiden op een correct gebruik van frisse lucht, licht, warmte, reinheid, rust en de juiste keuze en toediening van

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Willem de Kooning Het idee dat de natuur chaotisch zou zijn en dat de kunstenaar daar orde in brengt is een heel absurd idee naar mijn mening. Het maximale wat we kunnen hopen is dat we enige orde in onszelf aanbrengen.
  Willem de Kooning
  Nederlands-Amerikaans kunstschilder (1904 - 1997)
  - +
  +4
 • Florence Nightingale Ik gebruik het woord verplegen bij gebrek aan een betere. Het was altijd beperkt tot weinig meer dan het toedienen van medicijnen en het aanbrengen van kompressen. Het zou juist moeten duiden op een correct gebruik van frisse lucht, licht, warmte, reinheid, rust en de juiste keuze en toediening van voeding, dit alles tegen de minste afname van de patiënt zijn levenskracht.
  Origineel: I use the word nursing for want of a better. It has been limited to signify little more than the administration of medicines and the application of poultices. It ought to signify the proper use of fresh air, light, warmth, cleanliness, quiet, and the proper selection and administration of diet — all at the least expense of vital power to the patient.
  Bron: Notes on Nursing (1860)
  Florence Nightingale
  Brits verpleegkundige en hervormster (1820 - 1910)
  - +
  +3
 • Henri Duvernois Maar hoeveel je ook huilt, er is altijd een moment waarop je weer wat poeder moet aanbrengen.
  Origineel: Mais on a beau pleurer très sincèrement, il y a toujours un moment où il faut remettre de la poudre.
  Bron: Coeur
  Henri Duvernois
  Frans scenarioschrijver (1875 - 1937)
  - +
   0
De beste aanbrengen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.