• Mervyn Peake Elke dag woon ik in een glazen kamer, tenzij ik die breek met het stoten van mijn zintuigen en door de versplinterde muren naar het grote landschap ga.
    Origineel: Each day I live in a glass room unless I break it with the thrusting of my senses and pass through the splintered walls to the great landscape.
    Mervyn Peake
    Engels schrijver, dichter, kunstschilder en illustrator 1911-1968
    Mervyn Peake
    - +
     0
Laden...
Mervyn Peake - Elke dag woon ik in een glazen kamer, tenzij ik die breek met het stoten van mijn zintuigen en door de versplinterde muren naar het grote landschap ga.
Elke dag woon ik in een glazen kamer, tenzij ik die breek met het stoten van mijn zintuigen en door de versplinterde muren naar het grote landschap ga. van : Mervyn Peake
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Elke dag woon ik in een glazen kamer, tenzij ik die breek met het stoten van mijn zintuigen en door de versplinterde muren naar het grote landschap ga.
- Mervyn Peake Citaten.NET