• Marion Gräfin Dönhoff Er is namelijk helemaal geen zakelijke verplichting, wanneer men die niet tevoren als verbindend heeft aanvaard, en slechts dat waardesysteem is van kracht dat men zelf verbindend heeft verklaard.
    Origineel: Es gibt nämlich keinen Sachzwang, wenn man ihn nicht als solchen anerkannt, und es gibt nur das Wertsystem, das man selber für verbindlich hält.
    Bron: Laudatio auf Lev Kopelev (1981)
    Marion Gräfin Dönhoff
    Duits journaliste 1909-2002
    Marion Gräfin Dönhoff
    - +
    +2
Laden...
Marion Gräfin Dönhoff - Er is namelijk helemaal geen zakelijke verplichting, wanneer men die niet tevoren als verbindend heeft aanvaard, en slechts dat waardesysteem is van kracht dat men zelf verbindend heeft verklaard.
Er is namelijk helemaal geen zakelijke verplichting, wanneer men die niet tevoren als verbindend heeft aanvaard, en slechts dat waardesysteem is van kracht dat men zelf verbindend heeft verklaard. van : Marion Gräfin Dönhoff
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Er is namelijk helemaal geen zakelijke verplichting, wanneer men die niet tevoren als verbindend heeft aanvaard, en slechts dat waardesysteem is van kracht dat men zelf verbindend heeft verklaard.
- Marion Gräfin Dönhoff Citaten.NET