• Malcolm X Wij zijn geen Amerikanen, wij zijn Afrikanen die toevallig in Amerika zijn. We zijn gekidnapt en van Afrika naar hier gebracht tegen onze wil. We landden niet op Plymouth Rock - die rots landde op ons.
    Origineel: We're not Americans, we're Africans who happen to be in America. We were kidnapped and brought here against our will from Africa. We didn't land on Plymouth Rock - that rock landed on us.
    Bron: By any means necessary: the trials and tribulations of the making of Malcolm X (1992)
    Malcolm X
    Amerikaans activist en mensenrechtenverdediger 1925-1965
    Malcolm X
    - +
    +2
Laden...
Malcolm X - Wij zijn geen Amerikanen, wij zijn Afrikanen die toevallig in Amerika zijn. We zijn gekidnapt en van Afrika naar hier gebracht tegen onze wil. We landden niet op Plymouth Rock - die rots landde op ons.
Wij zijn geen Amerikanen, wij zijn Afrikanen die toevallig in Amerika zijn. We zijn gekidnapt en van Afrika naar hier gebracht tegen onze wil. We landden niet op Plymouth Rock - die rots landde op ons. van : Malcolm X
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Wij zijn geen Amerikanen, wij zijn Afrikanen die toevallig in Amerika zijn. We zijn gekidnapt en van Afrika naar hier gebracht tegen onze wil. We landden niet op Plymouth Rock - die rots landde op ons.
- Malcolm X Citaten.NET