• Lucien Arréat De geschiedenis van de Franse revolutie, die men aan de kinderen onderwijst, is de geschreven geschiedenis, niet van de geschiedschrijvers, maar van de hagiografen.
    Origineel: L'histoire de la Révolution qu'on enseigne aux petits Français, c'est l'histoire écrite, non point par des historiens, mais par des hagiographes.
    Bron: Réflexions et maximes (1911) p.86
    Lucien Arréat
    Frans schrijver en psycholoog 1841-1922
    Lucien Arréat
    - +
    -3
Lucien Arréat - De geschiedenis van de Franse revolutie, die men aan de kinderen onderwijst, is de geschreven geschiedenis, niet van de geschiedschrijvers, maar van de hagiografen.
De geschiedenis van de Franse revolutie, die men aan de kinderen onderwijst, is de geschreven geschiedenis, niet van de geschiedschrijvers, maar van de hagiografen. van : Lucien Arréat
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest De geschiedenis van de Franse revolutie, die men aan de kinderen onderwijst, is de geschreven geschiedenis, niet van de geschiedschrijvers, maar van de hagiografen.
- Lucien Arréat Citaten.NET