• Lord Chesterfield Houd nooit iemand vast aan een knoop of aan zijn hand om aangehoord te worden; want als mensen niet naar je willen luisteren, is het beter je tong vast te houden dan hen.
    Origineel: Never hold any body by the button, or the hand, in order to be heard out; for if people are not willing to hear you, you had much better hold your tongue than them.
    Bron: Letters to His Son (1774) ii, 85
    Lord Chesterfield
    Engels staatsman en schrijver 1694–1773
    Lord Chesterfield
    - +
    +2
Laden...
Lord Chesterfield - Houd nooit iemand vast aan een knoop of aan zijn hand om aangehoord te worden; want als mensen niet naar je willen luisteren, is het beter je tong vast te houden dan hen.
Houd nooit iemand vast aan een knoop of aan zijn hand om aangehoord te worden; want als mensen niet naar je willen luisteren, is het beter je tong vast te houden dan hen. van : Lord Chesterfield
X
z-love-children-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-children-sun Houd nooit iemand vast aan een knoop of aan zijn hand om aangehoord te worden; want als mensen niet naar je willen luisteren, is het beter je tong vast te houden dan hen.
- Lord Chesterfield Citaten.NET