• Les Dawson Ik wil de BBC bedanken voor het feit dat ik hier mag werken. En ik wil de vrouw en kinderen bedanken voor het feit dat ze het nodig hebben gemaakt.
    Origineel: I'd like to thank the BBC for allowing me to work here. And I'd like to thank the wife and kids for making it necessary.
    Bron: toegeschreven
    Les Dawson
    Engels komiek en cabaretier 1931-1993
    Les Dawson
    - +
     0
Les Dawson - Ik wil de BBC bedanken voor het feit dat ik hier mag werken. En ik wil de vrouw en kinderen bedanken voor het feit dat ze het nodig hebben gemaakt.
Ik wil de BBC bedanken voor het feit dat ik hier mag werken. En ik wil de vrouw en kinderen bedanken voor het feit dat ze het nodig hebben gemaakt. van : Les Dawson
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Ik wil de BBC bedanken voor het feit dat ik hier mag werken. En ik wil de vrouw en kinderen bedanken voor het feit dat ze het nodig hebben gemaakt.
- Les Dawson Citaten.NET