• Juliette Gréco Als de kindertijd, zoals de mijne, gewelddadig en pijnlijk is, dan beïnvloedt dit de volwassene die ik geworden ben, die dagen alleen kan blijven zonder te spreken.
    Origineel: Si l'enfance est comme la mienne violente et douloureuse, ça conditionne l'adulte que je suis devenue, qui peut rester des jours sans parler.
    Bron: Je suis faite comme ca
    Juliette Gréco
    Frans zangeres en actrice 1927-2020
    Juliette Gréco
    - +
     0
Laden...
Juliette Gréco - Als de kindertijd, zoals de mijne, gewelddadig en pijnlijk is, dan beïnvloedt dit de volwassene die ik geworden ben, die dagen alleen kan blijven zonder te spreken.
Als de kindertijd, zoals de mijne, gewelddadig en pijnlijk is, dan beïnvloedt dit de volwassene die ik geworden ben, die dagen alleen kan blijven zonder te spreken. van : Juliette Gréco
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Als de kindertijd, zoals de mijne, gewelddadig en pijnlijk is, dan beïnvloedt dit de volwassene die ik geworden ben, die dagen alleen kan blijven zonder te spreken.
- Juliette Gréco Citaten.NET