• John McGahern Ik denk dat er een groot verschil in bewustzijn is, dat wij als jongere boeken lezen voor het verhaal, voor de opwinding van het verhaal - en er komt een moment dat je je realiseert dat alle verhalen min of meer hetzelfde zijn.
    Origineel: I think there's a great difference in consciousness in that same way in that when we're young we read books for the story, for the excitement of the story - and there comes a time when you realise that all stories are more or less the same story.
    John McGahern
    Ierse schrijver 1934-2006
    John McGahern
    - +
     0
Laden...
John McGahern - Ik denk dat er een groot verschil in bewustzijn is, dat wij als jongere  boeken lezen voor het verhaal, voor de opwinding van het verhaal - en er komt een moment dat je je realiseert dat alle verhalen min of meer hetzelfde zijn.
Ik denk dat er een groot verschil in bewustzijn is, dat wij als jongere boeken lezen voor het verhaal, voor de opwinding van het verhaal - en er komt een moment dat je je realiseert dat alle verhalen min of meer hetzelfde zijn. van : John McGahern
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Ik denk dat er een groot verschil in bewustzijn is, dat wij als jongere boeken lezen voor het verhaal, voor de opwinding van het verhaal - en er komt een moment dat je je realiseert dat alle verhalen min of meer hetzelfde zijn.
- John McGahern Citaten.NET