• John Lennon Ze verdoven je met religie en seks en tv, en je denkt dat je zo slim bent, en klasseloos en vrij, maar voor zover ik kan zien zijn jullie nog steeds boeren.
    Origineel: They keep you doped with religion and sex and TV, And you think you're so clever, and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see.
    Bron: Liedje: Working Class Hero (1970)
    John Lennon
    Brits rockmuzikant 1940-1980
    John Lennon
    - +
    +2
Laden...
John Lennon - Ze verdoven je met religie en seks en tv, en je denkt dat je zo slim bent, en klasseloos en vrij, maar voor zover ik kan zien zijn jullie nog steeds boeren.
Ze verdoven je met religie en seks en tv, en je denkt dat je zo slim bent, en klasseloos en vrij, maar voor zover ik kan zien zijn jullie nog steeds boeren. van : John Lennon
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Ze verdoven je met religie en seks en tv, en je denkt dat je zo slim bent, en klasseloos en vrij, maar voor zover ik kan zien zijn jullie nog steeds boeren.
- John Lennon Citaten.NET