• J.G. Ballard Egoïstische mannen zijn de beste geliefden. Ze zijn bereid om te investeren in de geneugten van de vrouwen, zodat ze een nog groter dividend voor zichzelf kunnen innen.
    Origineel: Selfish men make the best lovers. They're prepared to invest in the women's pleasures so that they can collect an even bigger dividend for themselves.
    Bron: Cocaine Nights (1996)
    J.G. Ballard
    Brits schrijver 1930-2009
    J.G. Ballard
    - +
     0
Laden...
J.G. Ballard - Egoïstische mannen zijn de beste geliefden. Ze zijn bereid om te investeren in de geneugten van de vrouwen, zodat ze een nog groter dividend voor zichzelf kunnen innen.
Egoïstische mannen zijn de beste geliefden. Ze zijn bereid om te investeren in de geneugten van de vrouwen, zodat ze een nog groter dividend voor zichzelf kunnen innen. van : J.G. Ballard
X
z-love-leaves black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-leaves Egoïstische mannen zijn de beste geliefden. Ze zijn bereid om te investeren in de geneugten van de vrouwen, zodat ze een nog groter dividend voor zichzelf kunnen innen.
- J.G. Ballard Citaten.NET