• Jean-Paul Sartre Het is veel gemakkelijker voor een filosoof om een nieuw concept aan een andere filosoof uit te leggen dan aan een kind. Waarom? Omdat het kind de echte vragen stelt.
    Origineel: Il est beaucoup plus facile pour un philosophe d'expliquer un nouveau concept à un autre philosophe qu'à un enfant. Pourquoi ? Parce que l'enfant pose les vraies questions.
    Bron: Le Monde Octobre 1971
    Jean-Paul Sartre
    Frans schrijver, filosoof en Nobelprijswinnaar literatuur (1964) 1905-1980
    Jean-Paul Sartre
    - +
    +4
Laden...
Jean-Paul Sartre - Het is veel gemakkelijker voor een filosoof om een nieuw concept aan een andere filosoof uit te leggen dan aan een kind. Waarom? Omdat het kind de echte vragen stelt.
Het is veel gemakkelijker voor een filosoof om een nieuw concept aan een andere filosoof uit te leggen dan aan een kind. Waarom? Omdat het kind de echte vragen stelt. van : Jean-Paul Sartre
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Het is veel gemakkelijker voor een filosoof om een nieuw concept aan een andere filosoof uit te leggen dan aan een kind. Waarom? Omdat het kind de echte vragen stelt.
- Jean-Paul Sartre Citaten.NET