• Huey Newton De aard van een panter is dat hij nooit uit zichzelf aanvalt. Maar als iemand hem aanvalt of in een hoek dwingt, dan rijst de panter omhoog om die aanvaller uit te schakelen.
    Origineel: The nature of a panther is that he never attacks. But if anyone attacks or backs into a corner, the panther comes up to wipe that aggressor or that attacker out.
    Huey Newton
    Afro-Amerikaans politiek activist 1942-1989
    Huey Newton
    - +
    +1
Huey Newton - De aard van een panter is dat hij nooit uit zichzelf aanvalt. Maar als iemand hem aanvalt of in een hoek dwingt, dan rijst de panter omhoog om die aanvaller uit te schakelen.
De aard van een panter is dat hij nooit uit zichzelf aanvalt. Maar als iemand hem aanvalt of in een hoek dwingt, dan rijst de panter omhoog om die aanvaller uit te schakelen. van : Huey Newton
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise De aard van een panter is dat hij nooit uit zichzelf aanvalt. Maar als iemand hem aanvalt of in een hoek dwingt, dan rijst de panter omhoog om die aanvaller uit te schakelen.
- Huey Newton Citaten.NET