• Helmuth Karl von Moltke Een serene gelijkmoedigheid is niet alleen een groot geluk, maar ook, voor zover het van ons afhangt, een plicht en een verdienste.
    Origineel: Heitere Gleichmut ist nicht nur ein großes Glück, sondern auch, soweit es von uns abhängt, eine Pflicht und ein Verdienst.
    Helmuth Karl von Moltke
    Duits generaal en stafchef van het Pruisische leger 1800-1891
    Helmuth Karl von Moltke
    - +
     0
Laden...
Helmuth Karl von Moltke - Een serene gelijkmoedigheid is niet alleen een groot geluk, maar ook, voor zover het van ons afhangt, een plicht en een verdienste.
Een serene gelijkmoedigheid is niet alleen een groot geluk, maar ook, voor zover het van ons afhangt, een plicht en een verdienste. van : Helmuth Karl von Moltke
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Een serene gelijkmoedigheid is niet alleen een groot geluk, maar ook, voor zover het van ons afhangt, een plicht en een verdienste.
- Helmuth Karl von Moltke Citaten.NET