• Guy de Maupassant Ik voel mij nooit eenzamer dan wanneer ik mijn hart aan een vriend openbaar, want dan besef ik des te beter de onoverkomelijke muur tussen ons.
    Origineel: Je ne me sens jamais plus seul que lorsque je livre mon coeur à quelque ami, parce que je comprends mieux alors l'infranchissable obstacle.
    Bron: Solitude. Voor de volledige tekst zie: athena.unige.ch
    Guy de Maupassant
    Frans schrijver 1850-1893
    Guy de Maupassant
    - +
    +4
Laden...
Guy de Maupassant - Ik voel mij nooit eenzamer dan wanneer ik mijn hart aan een vriend openbaar, want dan besef ik des te beter de onoverkomelijke muur tussen ons.
Ik voel mij nooit eenzamer dan wanneer ik mijn hart aan een vriend openbaar, want dan besef ik des te beter de onoverkomelijke muur tussen ons. van : Guy de Maupassant
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Ik voel mij nooit eenzamer dan wanneer ik mijn hart aan een vriend openbaar, want dan besef ik des te beter de onoverkomelijke muur tussen ons.
- Guy de Maupassant Citaten.NET