• Gustave le Bon Het recht is het kind van sociale noodzakelijkheden. Het optekenen van wetten heeft alleen nut als ze reeds door de gewoonte zijn gevestigd.
    Origineel: Le droit est fils de nécessités sociales. Les lois ne peuvent être codifiées utilement que déjà stabilisées par la coutume.
    Bron: Hier et Demain
    Gustave le Bon
    Frans socioloog en psycholoog 1841-1931
    Gustave le Bon
    - +
     0
Laden...
Gustave le Bon - Het recht is het kind van sociale noodzakelijkheden. Het optekenen van wetten heeft alleen nut als ze reeds door de gewoonte zijn gevestigd.
Het recht is het kind van sociale noodzakelijkheden. Het optekenen van wetten heeft alleen nut als ze reeds door de gewoonte zijn gevestigd. van : Gustave le Bon
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Het recht is het kind van sociale noodzakelijkheden. Het optekenen van wetten heeft alleen nut als ze reeds door de gewoonte zijn gevestigd.
- Gustave le Bon Citaten.NET