• Gloria Steinem Wet en gerechtigheid zijn niet altijd hetzelfde. Wanneer dat niet het geval is, kan het vernietigen van de wet de eerste stap zijn om het te veranderen.
    Origineel: Law and justice are not always the same. When they aren't, destroying the law may be the first step toward changing it.
    Gloria Steinem
    Amerikaans feministisch schrijver 1934-
    Gloria Steinem
    - +
    +2
Gloria Steinem - Wet en gerechtigheid zijn niet altijd hetzelfde. Wanneer dat niet het geval is, kan het vernietigen van de wet de eerste stap zijn om het te veranderen.
Wet en gerechtigheid zijn niet altijd hetzelfde. Wanneer dat niet het geval is, kan het vernietigen van de wet de eerste stap zijn om het te veranderen. van : Gloria Steinem
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Wet en gerechtigheid zijn niet altijd hetzelfde. Wanneer dat niet het geval is, kan het vernietigen van de wet de eerste stap zijn om het te veranderen.
- Gloria Steinem Citaten.NET