• George Bernard Shaw Het is gemakkelijk - vreselijk gemakkelijk - om het vertrouwen van een man in zichzelf te niet te doen. Om hiervan te profiteren, om de geest van een man te breken, is het werk van de duivel.
    Origineel: It is easy - terribly easy - to shake a man's faith in himself. To take advantage of that to break a man's spirit is devil's work.
    Bron: Candida (1898) Act I
    George Bernard Shaw
    Iers-Engels schrijver, criticus en Nobelprijswinnaar literatuur (1925) 1856-1950
    George Bernard Shaw
    - +
    +2
Laden...
George Bernard Shaw - Het is gemakkelijk - vreselijk gemakkelijk - om het vertrouwen van een man in zichzelf te niet te doen. Om hiervan te profiteren, om de geest van een man te breken, is het werk van de duivel.
Het is gemakkelijk - vreselijk gemakkelijk - om het vertrouwen van een man in zichzelf te niet te doen. Om hiervan te profiteren, om de geest van een man te breken, is het werk van de duivel. van : George Bernard Shaw
X
z-love-parijs black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-parijs Het is gemakkelijk - vreselijk gemakkelijk - om het vertrouwen van een man in zichzelf te niet te doen. Om hiervan te profiteren, om de geest van een man te breken, is het werk van de duivel.
- George Bernard Shaw Citaten.NET