• Friedrich Nietzsche Het schuldoffer en wel in zijn weerzinwekkendste, meerst barbaarse vorm, het offer van de onschuldige voor de zonden van de schuldigen! Welk een huiveringwekkend heidendom!
    Origineel: Das Schuldopfer, und zwar in seiner widerlichsten, barbarischsten Form, das Opfer des Unschuldigen für die Sünden der Schuldigen! Welches schauderhafte Heidentum!
    Bron: De antichrist (1888) #41
    Friedrich Nietzsche
    Duits dichter en filosoof 1844-1900
    Friedrich Nietzsche
    - +
    +3
Friedrich Nietzsche - Het schuldoffer en wel in zijn weerzinwekkendste, meerst barbaarse vorm, het offer van de onschuldige voor de zonden van de schuldigen! Welk een huiveringwekkend heidendom!
Het schuldoffer en wel in zijn weerzinwekkendste, meerst barbaarse vorm, het offer van de onschuldige voor de zonden van de schuldigen! Welk een huiveringwekkend heidendom! van : Friedrich Nietzsche
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Het schuldoffer en wel in zijn weerzinwekkendste, meerst barbaarse vorm, het offer van de onschuldige voor de zonden van de schuldigen! Welk een huiveringwekkend heidendom!
- Friedrich Nietzsche Citaten.NET